Tuesday, October 10, 2006

sketsa hujung minggu di bulan Ramadhan (masa abah takde)

KIDS WILL ALWAYS BE KIDS

good boy Iman, minum susu okay.

kakak pun good girl (that's her 2nd helping)

tak lama lepas tu..

*background* -> aaa aaaa, nak mula lah tu

*background* -> dah lah tu

*background* (ummi ngomel tah apa-apa)

ish budak-budak nih *berdiri cekak pinggang*
sabor.. sabor...

5 comments:

aida said...

hahahah
sama lah, sebijik cam amni n fawwaz :)

The Singa said...

baru hari sempat jengah blog kak ummi..bagus la semua dah sihat..

ummi said...

aida ~ in that case, i'd understand perfectly kalau rumah takleh nak kemas tiptop and why you always speak on top of your lung!

mamasinga ~ alhamdulillah. even iman, despite the haze, nampak okay. adalah a bit of selsema but still within control

yatipruzz said...

comelsnyer mereka! tgk derang membuatkan saya tak sabar nak kasi adik utk idlan tp bila pk kan kudrat cam tak larat je :(

p/s: baju iman tu age brape? idlan pon ader, aged 6-12mths kot, now dah tersimpan rapi dlm laci hehe

ummi said...

yati ~ comels?? ohh... budak-budak itulah juga yang sering membuatkan kami huru-hara! apa-apa hal, dioranglah penyeri kehidupan kami suami isteri.

Iman pakai saiz 2 tahun. just kena pendekkan tangan baju dgn kaki seluar. warna biru, sedondon kakaknya. kakaknya pulak kebaya you....