Tuesday, May 04, 2010

52kg Itu Bukan Gemok!

Tadi meeting. Ganti bos sebenarnya. Jumpa kawan lama, sama-sama induction lebih kurang 13 tahun lepas. Lepas meeting saya tegur dia..

Kak, tak kenal saya ke? Kita sama-sama *MTP dulu.
Kenal tapi susah nak cam. Dulu awak **cun dan kurus.
Awak pregnant lagi ke?
Hehh... lemak jerrr

Huwaaaa.... Yang, wiken ni konfom I pegi jogging balik...

Nota: -
* Nama induction course. Ai dengan batch no 5.
** Kasik can laahhh okayy

13 comments:

Ira said...

huhu.. been there!
sedih gak..
kak, jom kita beli SPANX! hahahaha..

ummi said...

Ira ~ that's been in my list for a while!! kali ni musti beli he he

cikwawi said...

ok la.. okla.. kita kasik can la kali ni... hehehehe

ummi said...

wawi ~ ha ha. so +ve?

Ummu Auni Afif said...

52 kilo?? isk i wish :P

Farra said...

52kg? cam tak caya jek..sket je beza ngan saya..btw, masa mtg tu sy notice yg kat jari akak tu mmg cun bangettt!ngidam la ni :p

oren said...

kadang, berat tu tak jadi ukuran, tapi yg jd ukuran adalah bentuk yg gelebeh sana, gelebeh sini..

saya nih, sepupu sepapat, mak2 sedara, hatta mak sindiri pun tegur, makin berisi-sgt sekarang, pdhal sibuk jaga anak2 sendirian, patut bleh kuruih..huhuhu

btw, 52 tu ok lah..saya 56-57kg gitulah..huhuhu..

ummi said...

aini ~ that's still in my ideal weight range sebenarnya. up to 55kg.

farra ~ jgn lufer terjah esok ya

ummi said...

oren ~ setuuujjjuuuu... bukan berat tapi bentuk! muka akak jenis bulat, pastu dengan dabel chin bagai he he

y@tipruzz said...

alaaaa yg penting akak tetap comei gitu!

myjuliana said...

52kg? dah lupe bile punya berat itu.. time sekolah kot.. hahaha

y@tipruzz said...

julie - let bygones be bygones ahaksss

ummi said...

yati ~ ku comei? ha ha.. kena pakai spek neh..

julie ~ masa akak skola, akak cuma 30++kg sajer heh heh. it took me giving birth 3 times and a bibik to get to my ideal weight ha ha