Wednesday, May 05, 2010

Denni Kenji

For Yati and Farra.. feast for your eyes!



12 comments:

Farra said...

series esok sy nak cari yg belah atas tuuu..see how la berjaya ke taks

y@tipruzz said...

haaaaaa tidak!!!! atas tu cam mak datin hehehe
i soooo like the 2nd one...yg tu rm80 eh kak? simple yet stunning suke suke!

Farra said...

thn ni aku nak jd mak datin boles? muahahah

ummi said...

farra & yati ~ i like em both (sbb tu la beli kann). yang 1st mmg merelip merelap sikit tp sbb design dia gtu, takdelah cam mak tin rasanya. and yess yang 2nd tu RM80++. 3 sekawan.. i loikee.

sikulat said...

wah.. bling bling..

kaezrin said...

oh tidaaakkk saya sukeeeee

myjuliana said...

bling bling kccing kccing!!!

ni yg rasa nak mengintai dari tirai kamar nih..

ktie, cun!

ummi said...

sikulat ~ yezzaaaa... skrang jrg lunch dgn u olsss... tak bleh nak buat tayangan perdana ahaks!

elin ~ terjah jgn tak terjah.. tinggal kat orang lain sama tawww he he

julie ~ ni kejadian mom's day out la nih... saling beri perangsang membeli.. seme orang beli satu. pi tengok nun fesbuk Zarid, dia pakai sunglass beli time tu.. cunn!

Zuedin said...

pergh patut sampai menara silaunya

ummi said...

zue ~ heh.. iyolah tuh... bleh buat lampu kalo takde letrik ha ha

CT said...

cantek....cantek.....i love to see both on others fingers not on mine...i x minat hehehe

ummi said...

ct ~ pi la cuci2 mata nengok kilau2 he he