Thursday, November 05, 2009

Checked

Declaration of Assets - checked
360d Feedback - checked
ERM e-learning - checked. passed with flying colors u ols!!! wiiiii!!!

11 comments:

sikulat said...

Declaration of Assets - checked

360d Feedback - langsung tak tgk laie

ERM e-learning - baru tgk satu module.. pastu cam hang aje tghari tadi.. dah maleh dah continue dah.. ahahha

y@tipruzz said...

sama sama ...tp saya 2x attempts akakaka...1st tu hang time submit hampehs betul!

m a t a s i p i t said...

Samalah kita kak tie.. DOA ngn 360 ok. ERM nih cam berattttt jer nak start.. huhuhu

ummi said...

sikulat ~ cuba buat waktu tunggu cik abe balik. after 5.30 insyaAllah berdesup lajunya he he

yati ~ akak pon 2x. 2nd time tu 100% yippeeeedeeeeduuuu

matasipit ~ mmg berat nak mula tp buat jugak le sementara bosses takde kat ofis :)

subject dia kan -----> boring sangaaaatttt...

ummi said...

matasipit ~ i have to say this. u look marbeles this morning in that baju. usually mmg dah lawa tp pg tadi marbeles. jeles ai taww..

aida said...

kalau nak score ERM 100%, kena buat reramai.. pakat poll ngan executive lelain... wakakakak, pastu semua attempt sama-sama. ada la mangsa terkorban sorang 2... tapi 2nd attempt confirm 100% la mangsa tu ( i ler tu). yang penting KERJASAMA (wonderpet wonderpet)

ummi said...

aida ~ akak buat taim lunch semalam. 2nd attempt baru 100%. ada sekali tu my staff datang nk discuss sth. akak kata karang lah.. saya tengan buat peksa nih.

y@tipruzz said...

betul betul betul.
2nd attempt baru berjaya 100% :p

Zuedin said...

360 - half done
ERM--- waaa biler mau buat tak sempat..petang kul 5 je berdesup balik kes ada mamat nangis bergolek2 di taska stiap hari

ummi said...

yati ~ bila under pressure baru 100% he he

zue ~ haippp buat cepat. sila masuk vpn kat umah. i bet last minute nanti berduyun2 le org log in.

Blogger said...

eToro is the best forex broker for beginning and pro traders.