Friday, December 26, 2008

Cuti Cuti Melaka - Day 2

Second day in Melaka.

Penat already.

We’ve just came back from kawasan Dataran Pahlawan. Ronda-ronda dekat area itu saja. With small kids in tow, susah nak bergerak as we wish. Nak kena ikut time and mood diorang jugak. Kalau tak, abis cranky semua nanti.

Tadi kami naik beca. Dah berlima ni, with accumulated weight maybe dalam 150++kg, kenalah sewa 2 beca. Iman dan Adam dengan Ummi. Kakak dengan Abah. Walaupun naik beca dan bukan berjalan kaki, penat lah haii. Lenguh makcik. Malam ni belum ada definite plan lagi. See lah how.

Meanwhile, some photos just now.. (load just 2, my connection is gonna expire in some minutes..)

Tebby, Iman and Kakak (and Kikkor too!)


Me and kids. Adam sibuk tengok fountain tu.

4 comments:

~akuni~ said...

Dekat fountain tu mmg wajib je pergi kalau dah pegi melaka kan..

yatipruzz said...

kak tie...ikan bakar tak gi ke?
rugi sgt kalo tak gi :)

zoo melaka mmg wajib! lagi best dari national zoo

NeroEcha said...

Bestkan dpt pi jalan2 gan family..selamat bcuti.

puterikiut said...

eh eh same la kita gi melaka..naik beca gak tp masa malam..