Friday, December 12, 2008

Happy 7th Month, Adam


Isk.. Ummi lupa.
Semalam Adam genap 7 bulan.

Dengar kata orang kampung, Adam pandai ajak orang bergurau. Kalau meniarap, bila nampak orang lalu lalang, cepat aje dia angkat dada tu tinggi-tinggi. Dan seperti biasa, melemparkan senyuman manis dia tu. Abah kata malam ni kita dapat tengok gusi Adam. Cik Mat ni kalau senyum, memang lebar, sampai nampak gusi tak bergigi dia tu.

Orang kata good thing comes in small packages. This package was not expected for. Tapi dia sangat menghiburkan hati Ummi dan Abah. How can we not love him, kan.

Happy 7th Month Birthday Adam.

ps - Adam kat kampung. Tak boleh nak letak gambar terbaru. Atas tu, Adam on his 4th day.

5 comments:

Farra said...

Happy 7th Month Birthday Adam! mlm ni blk kg?

ct said...

all babies are adorable kan... i miss my baby dotter.. skarang dah 1yr+,ya ampun lasak sungguh... nak gomol2 pun dah tak bole.. but i still love the smell.. even abg yg dah nearly 4 yrs pun saya suka gomol2, cium2...

eh akak, nanti saya email akak pasal kg mentua saya tuh.. tah2 besedara kite...hehhehe...

~akuni~ said...

Wah wah wah... dah tukau kaler baru... lama doh saya tak masuk sini... hu hu hu... happy 7th months lar Adam...

ummi said...

farra ~ dah balik kpg dan dah blk KL dah pon :)

ct ~ yesssss.. semua adorable. sekarang ni pulak dah pandai bergurau2. menambahkan lagi adorable nyerr.

akuni ~ tukar angin lah nih.

ilsa said...

Ummi -- lama sangat tak berblogging sampai tak tau pun Ummi dah ada Adam (I am assuming!) dah 7 bulan dah punnnnn... belated tahniah ye :')