Wednesday, December 10, 2008

What Do You Think?

takde keroje.
bukan takde tapi ku ngantuk.
makan nasi sama minum horlicks.
bukan kombinasi menarik kan.

tell me what u think of the new template.
tak sudah lagi nih.
nak buat keje ofis plak.

10 comments:

oren said...

suke...

ummi said...

oren ~ pi terjah kat link ada kat tepi belah kiri atas tu. banyak sgt yang cantik. ku sukerrr.. rasa cam nak tukar tetiap hari hu hu

aida said...

chewah.. macam layout scrap book plakss

Anonymous said...

cantek2... nmpk freshhh

ader lagik ke page yg kak tie buat dulu bb recipe for iman eh? kalo ader nakk... dulu saya slalu refer situ utk masak kat fitri.. now farhah's turn plakss

yg nasik + dates tuh... blend jer kan nasik ngan dates? ahaksss tuh pun ku nak tanya kuikuikui

-semutss-

ummi said...

semutsss ~ lama tak nampak. kat belakang2 tu ada tp gambar dah takde. nak updet balik bbfood ni tapi tak sempat. nanti ku cuba kemudian

Farra said...

cantik bangat sis..i pon tingin nak tukar tp malas laa

Ummu Auni said...

cute la
baru ni tgk kat blog orang lain
pun dah berkenan

ummi said...

farra ~ sonang aje. siap ada simple instruction sekali.

ummu_auni ~ kan, kan, kan. cantik2. cuba click link dia kat atas belah kiri nun.

cikwawi said...

wohoo! i like d new design n color! nampak elegent gitu. kombinasi warna yang sangat menarik

ummi said...

cikwawi ~ ku suker ku suker