Friday, February 12, 2010

We're Going Balik Kampung

We'll be leaving KL for Kuala Terengganu tonight. Ingat nak balik pagi tadi but then bimbang kot-kot Kakak dapat homework banyak hari ni since next week the school will be closed for a full week. There's a cikgu in her class happily tearing the students books for homework not done. Anyway, this is going to be our seconde time travelling at night to Kuala Terengganu. Tebby said if he's too tired driving, we just stop at any resort or hotel for the night. Since this is CNY break, most probably, if that is the case, it's gonna be hotel Al-Fard only ha ha. I think I should learn to drive that thing soon. Kan Yang?

To friends who celebrate CNY, roar into the new year. May you have a tiger-riffic year ahead!

And oh, pray for our safe journey to and fro will ya.

5 comments:

abi said...

samala kita. InsyaAllah akan balik kampung juga. tapi tengok keadaan kesihatan anak-anak dulu. selamat balik kampung.

Farra said...

belikan kopok lekor bole tak kak? kalau tak menyusahkan la :)

ummi said...

abi ~ insyaAllah kalau Allah izinkan. semoga anak2 sihat ya abi.

farra ~ insyaAllah.. akak masuk keje khamis next week.. awak ada tak?

Farra said...

sy ada tauuu..yeyeh tqqqqq

Anonymous said...

wah...balik kg..aku jugak la yg tak balik kg.tension kalau balik kg weii..jem sepanjang jln..tambah2kalau kat bentong tuh.sadis tau.jadi aku satu family jln2 kat Kl jah.tapi x la aku gi KLCC tu time2 cuti camni(faham2 lah yer).even ulu yam pun penuh aku terpaksa parking kat tepi jln.naik kat atas pun Jem.

~mek~