Monday, June 16, 2008

Tebby left for Singapore until Friday. Baru sat dia call habaq mai kat bilik dia giler lavish, ada LCD TV 42inci you.. Isk.. isk.. time saya tak ikut lah dia dapat bilik best. Masa kat Seoul, biliknya so-so saja. Siap ada selimut bulu-bulu gitu. Geli you. Masa pi Manila lak, bilik better than Seoul but then, still.. Orang tengah rilek-rilek, buleh ajek diorang pi pancut air cuci tingkap. Terkejut makcik. Ingatkan bunyi apa.

Err.. sesiapa boleh beri cadangan apakah barang yang boleh dikirim di sana? Untuk pengetahuan, suami saya tu sangat tak reti shopping. Haruslah beg 1/2 berisi tu akan dibawa balik 1/2 berisi jugak. Lainlah kalau bawak saya, harus beli beg tambahan takpun kena duduk atas beg baru boleh zip! Lepas tu berdebar-debar kat imigresen.

Saya rasa Tebby tu haruslah meronda mencari tempat-tempat makan yang dipromote dalam AFC. Balik nanti wajiblah dia mewar-warkan kat saya sampai meleleh air liur makcik nih..

Yang, baliklah cepat. I rindu kat you. (apa.. ingat dah 8 tahun kawin, tak reti rindu-rinduan ke? makin menjadi-jadi adalah!)

5 comments:

ct said...

akak, jauh ke dekat ke, rindu nye same je...hehehhehe...
skali skala peluk bantal je, terasa gak kan...:)

Ummu Auni said...

akak, ada org ckp perfuma sana murah....ataupun beli gadget baru...IT gadgets ke, digicam baru ke, selalunya sana murah lagi dari sini...

aida said...

breastpump pun murah kat sana.. gi la suh beli PISA tu :)

ummi said...

ct ~ kalau ada kat rumah pun, kena rebut dengan anak-anak! anak nak abahnya, maknya nak suaminya!

ummi said...

ummu auni ~ he's back. dapat perfume.

aida ~ adehlah, nanti kang dia bawak balik pisang pulok hu hu. certain things, i'd better do it myself.