Saturday, May 12, 2007

Padi Dah Menjadi!!


kalau padi katakan padi
tidak aku tertampi-tampi
dah jadi memang menjadi
YESSS... VIVA ku akan sampai sebulan dua lagi


16 comments:

Biby Cletus said...

Nice post, its a really cool blog that you have here, keep up the good work, will be back.

Warm Regards

Biby Cletus - Blog

farradasmiley said...

knapa mesti padiiiii
apa hubungan padi dgn viva?haha
jelesnya dah bau kete baru aa

ummi said...

farra ~ sebab masa tulis tu perut lapar ha ha. itulah akibatnya bila tak reti, tapi sebok nak berpantun2. apa2 pun boleh. tu dari pantun lama tu..

kalau padi katakan padi
tidak aku tertampi-tampi
kalau jadi katakan jadi
tidak aku ternanti-nanti

*tak sabar nak ada keta to call 'my own'*

siku|at said...

fuiyooo.. pasnih leh bawak kitorang pegi midvalley ke ?

ummi said...

sikulat ~ sila sila.. tp bior akak terer dulu lah yek.

pB said...

kalau masuk parking lot menara, tengok Viva, mesti ummi punyalah tu kan...

ummi said...

pb ~ he he.. ntah2 kita ni org yang ke berapa dalam waiting list tu. tp among pioneer jugaklah tu. kita order kaler silver.

myjulieyana said...

k.tie, akhirnya! saya pon rasanya nak beli viva kalau terpaksa beli 2nd car.. hehe

ummi said...

julie ~ sila-sila. ada 660 and 850 jugak tp takde auto. tu yang kena beli 1000 tu, nakkan yang auto punya pasal!

yatipruzz said...

klas zaman skang, siap 'order' lagik tu hehe

slamat bergaya dan berviva yer!

Kaklong said...

salam,

wah..tahniah2..

nanti masukkan gambar keta tu bila dah sampai ya..

ummi said...

k.long ~ insyaAllah. taktaulah camne nnt. saya dah 6 tahun tak drive ni!

mardhiah12 said...

fuyoooo!!! mula2 tu ingatkan VIVA untuk master. duk terpk, aik bila kak tie buat MA ni? rupanya VIVA yg cun meletup tuuuu

aida said...

ewah, siap kategori posting tu vivaku.. tak tahan betul :P

ummi said...

aini ~ yahh malatop gitu. itu aje pon yang mampu bayo bulan2.. so, mmg bukan MA lah tu.

aida ~ sementara topik tengah hangat gitu kan..

anis said...

hie...
wah diam2 padi berisi