Tuesday, May 22, 2007

Good Luck Dear Tebby

Good luck to Tebby. He's among those people that has been called for an interview with one of our company's subsidiaries. I don't know about other candidates but for my dear Tebby, if he gets it, it'll be an upgrading for him.


What comes with it is the rumored, 10%-30% additional from whatever the basic earning is now and carry-along perks he currently enjoys. And not to mention the heavier responsibities and job-scope or whatever new challenges attached to it.


I am sure Allah will grant whatever is best for us.


As for me, I am still like I used to be. InsyaAllah I shall be doing other scope after the new structure is implemented. In fact, I already have an assignment for the post that I shall sit in, in two weeks time. InsyaAllah.





8 comments:

Aidura Sofiee said...

Good Luck 2 him! :)

Anonymous said...

gud luck to him, kak...
ehh kak tie dpt post baru ker? ;) kategori puwan-puwan ituh kah? if yes, congratss! ;)

-semut-

ummi said...

aidura ~ tq.

semut ~ mana ada. mmglah puan tp bukan puwan-puwan ituuu!! tukar unit aje. dapat puan baru adalah!

yatipruzz said...

tebby interbiu subsidiary mane eh?
saya mcm tingin beralih angin tp tak tahu nak pi mana ahakss

ummi said...

yati ~ GITN. But looking at the long list, he says, kalau ada rezeki dapatlah, kalau tak redha sajalah.

Kaklong said...

salam,

good luck for him.

petua saya utk apa2 berita baru atau perancangan barukan..saya selalu berdoa "jika benda/ perkara itu lebih mendatangkan kebaikan dn kebahagiaan pada keluarga saya, terutama tidak mengganggu gugat kebahagiaan rumahtangga saya, permudahkan segalanya, tetapi jika ia lebih mendtgkan keburukan terutama terhadap kebahagiaan rmhtangga saya, minta dijauhkan segera."

p.s. tak sabar nak tgk viva org tu :)

ummi said...

kaklong ~ itulah harapan saya jugak. what is best for us maynot be the things we like kan. doa saya Allah berikan yang terbaik.

viva saya lagi 1-2 bulanlah kaklong.. sabar ye.

Nero ...... said...

Ummi kerja gomen gak ke?...kalau camtu naik gaji le kan..saya doakan hubby kak dpt le kerja tu