Thursday, October 06, 2011

Lagi Terlewat!! Happy Belated Birthday & Anniversary..

Ini adalah beg duit Kak Mon yang En Tebby hadiahkan sempena birthday Kak Mon ke-37.

Hari ni alhamdulillah genap 37 tahun, 1 bulan dan 6 hari bernafas di bumi Allah.

Hari ni juga alhamdulillah genap 11 tahun, 1 bulan dan 6 hari bergelar isteri En Tebby.

Thanks Yang. Terima kasih hadiah pepel wallet ni walaupun sebenarnya I yang pilih sendiri apa cap nya dan kaler dan segala-galanya.

Thanks Yang. Sudi melamar I jadi isteri you.

Thanks Yang. Sudi jadi suami I dan bapa anak-anak kita.

Thanks Yang. For all those wonderful years.

May we have a blessed life ahead.

Nota: -
Ni bukan edisi menunjuk yer. I am keeping this blog as my life journal so apapun yang ditempel dan ditulis di sini adalah untuk kenang-kenangan jua. I am actually the very the down-to-earth. Mungkin kalut-kalut jugak. Ai pernah terjatuh bedebuk bebetul depan entrance parking lot di waktu orang ramai lalu lalang nak ke ofis. Malu Kak Mon taww.


Muka depan :P
Background tu ialah loose tunic from SNUUS (carik kat fb yer). Very comfy. Wear it with long skirt, I'm off to office. Wear it with a pair of jeans, I'm off to berjimba-jimba with my family. Tetiba iklan, motif?


Purple zip-around. Muka belakang. Normally I'd go for brown/black. Ntah apa rasuk Kak Mon hari tu, I picked this one. Another one yang Kak Mon suka was brown tp takde zip-around tu. Siap ada ekor okay. I have some reservation kat ekor tu tp dah wallet tu dtg dgn ekor, takkan nak gunting pulak kan.


gegedik yang terjuntai kat zipper luar.


Sila sumbat kad-kad and more cardss. Kad kredit, kad bank, kad pengenalan, kad nikah. Penting untuk membeli belah, mengeluarkan duit dan mengelakkan dari kena tangkap basah :P


Pandangan dalam.


Ni gegedik zip dalam untuk coins pocket tu. Kalau korang amat-amati, kat bola tu boleh nampak Kak Mon heh heh.

Kak Mon - Beg gedik takpe. Jangan tuan beg menggedik. Tak sesuai okay.




4 comments:

y@tipruzz said...

Hepi besday kak mon..n hepi anni! May u hv all d happiness in tis world n hereafter.

P/s: wallet ni bley match ngn my new bag....kaler pepel gaks hihi

ummi said...

gambar pleaseee

Farra said...

mmg cantek..

Unknown said...

farra ~ awak kan dah tgk real life :D

k mon