Monday, October 03, 2011

Edisi Terlewat..


errr...

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Batin

adik baju merah tu, boleh tolong duduk tak?




4 comments:

aida said...

kak ni mmg edisi lewat terlepas kapal terbang / bullet train / kereta / bas / teksi / segala pengangkutan awam ni

sikul@t said...

maybe naik komuter.. lewat sampai dan train rosak di platform.. lalalla

takpe kaktie.. saya lagi la langsung takde posting raya.. haihh

Farra said...

cumellls hiks

ummi said...

aida ~ semua jenis pengangkutan, termasuk kereta sendiri :D

sikulat ~ penumpang pun tak sedar ketapi rosak..sama kes cam mimpi dah bangun mandi, bersiap nk g ofis. tup2 tgk jam 6.15 masih baring atas tilam!

farra ~ ni gambar paling senonoh untuk beberapa kali raya nih