Tuesday, September 01, 2009

Makan Berdamai

Kalau ada yang perasan, I've pulled back my last entry. To friends who commented and left soothing words, thanks. I really appreciate that. Apparently it just slipped his mind until this morning, when he saw his casio that I bought for him for his birthday earlier this year. Yes Zarid, I do hope he loves me as much as I, him.

To cut things short, we're having 'makan berdamai' at MidValley as iftar.

Yes, I do have things to tell. Wait up yaa...

15 comments:

sikulat said...

aiks.. ngape saya leh terlps entry (deleted) tadi.. hehehe. Wah.. siap ada makan berdamai tuh.. hihi

p/s: saya pun nak gak dating buke pose ngan hubby.. hemp.. hemp..

mamalisa said...

Alhamdulillah..tetiba rasa nak gi dating iftar gaks :))

happy birthday kak.

ummi said...

sikulat ~ anda terlewat he he. bukan org kenduri kawin je ada makan berdamai tawww... org dah lama kawin pun ada gak

ps - semalam buffet kat san francisco steakhouse. RM58++.

mamalisa ~ go girl. sekali sekala berdua-duaan. jln pegang tangan tanpa ada sikecik yang cemburu..

y@tipruzz said...

i miss buffet!!! and dating as well huhuhuhu

ummi said...

yati ~ haippp.. tunggu sihat sikit baru boleh indulge. nanti mtk tolong mak jaga budak2, pegilah dating kejap. dapat 3-4 jam kluar berdua-duaan pun dah okay

sikulat said...

ha'a la.. saye lupe (tapi saya takpekan kalau terlupe..)

Happy birthday! Happy anniversary!

p/s: sibbaik la saya mmg tetiap tahun birthday & anniversari tak pernah ada celebration what so eva . so tiada wishes.. idak le rasa cam nak meraung.. terbaliknye Bile kena wish + ada ajak2 dating atau makan spesel.. maunye baru saya meraung2

( T T ) .. haru! hihi..

Anonymous said...

erkkk..aku terlepas ke n3 ko ke?.hmmm..ada ulangan???

tikus munduk..

ummi said...

sikulat ~ sebab tiap2 tahun ada wish, ada makan2 spesel, maka bila takde tu yang menjeruk perasaan he he.

tmunduk ~ wei.. exclusive.. mana ada siaran ulangan. kisahnya aku merajuk sbb hasben aku lupa bday aku.

Anonymous said...

hehehhe..sebelum aku lupo...happy belated birthday...dah tuo dah kito ni..sama la ngan aku, tp aku mudo ckit dr ko sebb aku bulan 12..

merajuk sekali sekala best jugak..baru rasa umphhhhh hidup berumahtangga ni..tp jgn merajuk lama2 rugi ooo...rajuk manja2 dah ler..

Anonymous said...

lupo lak nak tinggal TT...dari tikusmunduk

Farra said...

ala sy pon terlepas entry itu...btw, kami mmg jarang sgt ada celebration, pernah sekali itu birthday saya time maghrib baru hubby perasan, takpe la ku relax saje

tahun ni hubby dah kata bleh kuar berdua-duaan masa my birthday sbb ada bibik

sikulat said...

hermp.. hermpp.. menarik juga ada bibik kan.. boleh la rileks rileks balik & pegi dating ke ujung minggu.. yah yah

ummi said...

tm ~ walaupun aku lg tua dari ko, kita berdua mmg ttp dah tua pun

farra ~ i choose to care and mind

sikulat ~ akak kalo wiken susah sikit sbb henbeg nak ikut. kalau nk dating, kena pg terus after work.

y@tipruzz said...

suddenly i feel that bibik itu suatu keperluan aahakssss.....(saje carik alasan :p)

Julie said...

yes i miss dating.. jelesnyer dengan kak tie.. slalunya kitorang post celebrate sbb event2 penting semua jatuh time tak sesuai.. and post celebration slalunya having lunch date time lunch hour office days sbb daku takde bibik or sesiapa nak jagakan anak.. kalau bawak depa skali, tak besh langsung.. hohoho

erm, hubby dah bagitahu tanak ada bibik, harus ku pk kan alasan kah? anak no-3 dah boleh justify kot.. hehe