Wednesday, September 30, 2009

Eksiden

eksiden pagi tadi.
bontot keta kena langgar.
tertido katanya.

8 comments:

Zuedin said...

kereta padi ke en alphard eksiden..tapi bleh claim insurance orang tu kan

ummi said...

zue ~ padi ku. calar je walaupun berdebum gak lah bunyinya. tp nyampesnya.. mamat tu kerek.

ME said...

Take care ummi. Driver skrg mmg kerek .. salah diaorg pun kadang2 tak nak mengaku.

ummi said...

sis ME ~ thanks. mamat tu ngaku kak. cuma cecepat je nak bla from the scene pastu nak marah hasben saya tak salam dia.

Anonymous said...

huhuhu..si padi tercalar ler tu...sabar jer ler..kadg2 kita berhati2 tp org lain plak yg tak berhati2..


-mek-

Tyha said...

Hem...biasalah pepagikan...semua org nak cepat.Hangin dlm badan pon banyak x keluar lagi..;).

Me...Kenari tu dah mcm hapa...calar balar,terluka (ni kes kelmarin nak corner x tengok2...habis bergesel dgn divider) dan kemek ...renyuk pon pernah...suami kata...kereta ni body dah mcm kereta Rally yang buat race kat ladang sawit...;)

Puan Hanis said...

sabar ye kak ;)

ummi said...

mek ~ tu lah pasal. nasib baik somi aku ada time kejadian tu. sebenarnya aku takut gak mamat kerek tu walopun aku tau dia salah.

tyha ~ sbb tu pagi2 kena ken*** dulu sebelum p kerja spy badan tak berhangin satu pagi :) !!

Pn ~ pg tadi telek2 sekali lagi, bukan calar aje, ada dented gak. semalam tak npk sgt sbb keta basah kena hujan. mencik!