Friday, October 08, 2010

Salam Aidilfitri

*this is a sticky entry. scroll down for my usual ramblings

17 comments:

Farra said...

gambar tu sungguh sweet!cun plak tu

slamat hari raya dan maaf zahir batin yer kak tie dan keluarga hehe

y@tipruzz said...

caner nak wat sticky entry eh?
gagal sungguh bab IT nih

ummi said...

farra ~ sweet? cun? who? me? ha ha. akak pon mintak maaf zahir batin ya.

yati ~ senang jer.
1. mula2 buat entry cam biasa, then publish terus.
2. then masuk dashboard and edit balik entry tu. change the option, date tu tukarkan ke future date.
3. publish again
4. kalau berjaya meh hantar akak satu balang kuih raya heh heh

Farra said...

kak tie, credit to ur bibik la yg snap this pic wakakka :p , macam pro plak

ummi said...

farra ~ how did you know it was her? and thanks to ms ixus as well heh heh

Anonymous said...

wah gambar keluarga la..selamat hari raya aidil fitri..maaf zahir dan batin..


~mek~

ummi said...

mek ~ ni gamba paling senonoh utk tahun ni heh heh. sila tatap okay.

y@tipruzz said...

kalo sebalang over la tuh :p
meh meh dtg raya baru bley saya jamu sebalang!

tq eh for the steps!

ena said...

kenapa kak mon nampak sungguh beza dari kak mon yg saya jumpa??

ummi said...

yati ~ welkam welkam. raya nt dtg umah akak jugak eh

ummi said...

ena ~ lain? (pse say I look younger, sweeter, and way lot better ha ha). of cos dear, masa kita jpa tu I was 2 years younger, 5kgs lighter, a lot fairer and still has that working-lady traits kot. and bibik-less some more.

makcikrehan said...

i soka gambar ni kakak! so sweet.
selamat hari raya jugak dari MR dan family. take care ya!

ummi said...

mr ~ ni yg buat akak makin bermotivasi nak berposing neh ha ha. abislah bibik kena jd fotografer plak.

eid mubarak utk MR sekeluarga juga

sikul@t said...

selamat hari raya akak.. lepas raya ada luncheon same tak ? mai menara aaa.. hehehhe

ummi said...

sikulat ~ insyaAllah. kl ada kelapangan akak mai menara naaaa. selamat hari raya ya smah. maaf zahir batin

CT said...

raya dh abis...apa nak wish...deepavali bole ke? ahaksss

ummi said...

CT ~ japp... nak update.