Monday, March 16, 2009

Mengidam...

Mengidam Allerhand Family Travel Backpack dah tercapai. Order placed. Waiting for my COOL backpack. It turned out that when I was about to place my order, only COOL and FLAMINGO were available so, COOL it is then. Betullah Smah, imagine kalau beg kaler oren or pink gitu, kalau En Tebby bawak?? Tak sesswaaiiii...

Ni mengidam yang ni siapa nak jawab?? :P
Kalau yang ini, konfem tak sessswaaiii kalau daku yang drive nya..

pst: baru peringkat angan-angan ye, kawan-kawan

11 comments:

yatipruzz said...

dasat kes ngidam org kaya2 ni hehehe

tp kalo akak bwk mmg tak sesuai...takut tak brape nampak je belakang tuh, nk parking adusss sure byk kali kena adjust :p

ummi said...

yati ~ tak salah angan2 kan he he. blom tentu beli. exora pun masuk list jugak, less than 80k tu.

ps - ada reverse camera. tp kalo akak yang bawak, harus terlanggar jugek.. maklumle,.. amatur.. bawak viva pun huru hara.

Farra said...

dream is free! erk..kete ni tolong jgn masuk in my dream! mahunya kene koje sampai pencen eheh

zuedin said...

ku sokong2..estima yg baru memang cun rege dalam RM150K full spec tapi kalau kurang spec RM120K (ado ke term tu)

best lepas ni en adam dan en iman main bola dalam keta. kakaknya jadi goalie (ku bleh bayangkan sebab kakakku juga begitu)

ummi said...

farra - kan ku dah kata, jgn berhenti bermimpi he he

zue - pstt.. alphard lagi best interior dia. boleh bentang toto guling2 balik kampung. yang yang tak bestnya optra masih belum boleh jual..

yatipruzz said...

alphard lagi cun kak! kalo tangkap alphard waaa harus tambah adik utk en adam :p

saye penah naik estima opismate bwk..dia tinggi sket dr akak..mmg kena rely on camera time nak parking tu hehe

but anyway, practise makes perfect kan :)

ummi said...

yati ~ muka depan dia cam transformers kan kan kan

NeroEcha said...

Wah angan2 dahsyat2 ni....

zuedin said...

pergh rege alphard..sama rege macam umah.

tapi ku rasa estima aeras amat ensem macam murano ekekekeke.
alphard bagai juara versi besar. tapi spec memang best...

ummi said...

echa ~ mmg dahsyat kali ni. tp nak tgk ezora dulu he he

zue ~ mmg gedebus saiz dia. tu yg org tak faham tu, pesal anak 3 nak keta sampai 8 seater. hanya kami yang ngerti anak2 kami.. kalau tgk rupa luaran, mmg estima aeras baru tu lagi cun.. tp kalo masuk dalam,.. takmo keluar dr alphard. cam rumah.. sofa rumahku pun tak cun gitu.

ena said...

ku nak tgk beg allerhand yg telah mu rembat itu.... tepek la kak...

bak kata orang ---> review la kakk.. eheheh