Tuesday, March 10, 2009

Allerhand Family Backpack

tolong...
saya mengidam..
walaupun tak mengandung..





my choice would be either sunflower, cool or urban. a monotone, dull person like me rasanya would end up with 'cool'. itupun sebab 'black' and 'pure brown' tu not available. (well, they do actually, in Mothercare but was selling for RM380++ with only 5% discount)

nevertheless, opinion?

photo from Little Whiz

pst.. this is a family backpack. want to replace our worn-and-torn barney backpack. dah guna dari tahun 2002 okay, ni dah 2009. dah 7 tahun.. justify kan, kan, kan??

10 comments:

yatipruzz said...

i vote for sunflower...cute!

puterikiut said...

sunflower or flamingo?

ummi said...

yati ~ oh.. ku rasa terlalu gemilang dan terbilang pulak warna tu? *bayangkan en tebby membawa backpack itu*

puterikiut - flamingo mmg out dari senarai. ku tak suka pink..

sikulat said...

sunflower nampak outstanding.. tapi kalau pk en tebby bawak.. cam buruk jugak erh....

terpaksa nak agree with option akak yg lain due tuh.... heheh( kite kan same aje test kalernye..)

black terlalu biasa plak kan..

sikulat said...

Ohh.. satu lagi, kalau saya la.. willing to pay RM200+ for a bag.. Saya akan pilih maybe Deuter bag (ahahha.. masih lagi terpengaruh dgn zaman2 berback packing...)

multi purpose (selain drpd family bag berjalan, boleh digunapakai utk travelling lalalla...

p/s: saya dah download dah musallat. Esok amik la ..

Farra said...

erk..tak minat backpack..tapi nk gi langkawi naik airasia ni, perlu ke satu ekk??

ummi said...

sikulat - tu lah. akak bayangkan jugak kalau en tebby pakai beg kaler oren gitu, sungguh tak seswaaiiii you. kalau akak kira ok lagi kot (??). Deuter tu nampak terlalu backpacking untuk naik gunung la awak. akak nak ala2 family gitu. considering the period nak guna beg tu, i don't mind spending. unless nak beli satu beg for each occasion kan.

farra ~ ku guna backpack sbb practical. henbeg kecik2 mmg takde dalam kamus hidup akak. kalau keluar mmg akak bawak baju sepersalinan setiap sorang anak, tidbits, air, susu, diapers, bbfood.. cam rumah bergerak lah..

yatipruzz said...

deuter?
semahhh ku tingin mount kinabalu huhuhu tapi sure tak larat dah skang!

jom pulau nak?? rinduu jugaksss

ena said...

kak! masa kat indon arituh ku tgk beg allerhand nih.. terkejut mahal...
sekali balik sini, baru ku tau sini laaaaagi mahal!
rugi tak bli kat sna huhu

ummi said...

ena ~ beg ku dah sampei... cun banget.. i loikee