Tuesday, April 28, 2009

Ummi Goes Mobile

i am blogging at 7.37 a.m.
in my car.
while en tebby's driving.

i am one proud owner of maxis broadband :P

8 comments:

Farra said...

iphone ke sis?

ummi said...

farra ~ no lah. akak tak pakai hp canggih2 ni.. tak cam smah.. org tak it savvy cam daku, beli hak canggih nanti underutilised jek.

it's a maxis broadband yang guna device cam biskut tu je. kat rumah celcom coverage tak ok so terpaksalah ambik maxis punya.

kaezrin said...

so how it works with ur phone?? or cucuk kat laptop???

ummi said...

elin ~ laptop it is. with eyesight as bad as mine, better not surf thru phone. laptop ni pon kekadang kena intai lelebih sikit :P

sikulat said...

wah.. sudah subscribe akhirnye..

ummi said...

sikulat ~ yaaaaa... akhirnya ku kembali online dari cheras

Tyha said...

Hehehehhehe...saya jugak yang untung...x yah subscribe...pulunlah main internet free 24jam,kat umah.Dah setahun lebih pakai saja..siap menang bnyk peraduan kat worldkitchen lagi.Org lain guna broadband...kami yang online sakan...sebab ada 24jam.Kat umah tu ada 2 line free untuk surf internet.X tahulah saya kenapa derang x blok password.

ummi said...

tyha ~ owhh... kes bband tak buh password ni eh... siap menang lagi tu yang tak tahan tu he he