Tuesday, January 20, 2009

Fella


I have changed. I want something elegant, yet simple.
I've seen the off-white and fell in love with it but.. white??
*with 3 small kids, are you nuts??*
My 2nd choice would be the brown. Atau terlalu retro?
*but.. but.. it hides stain well, don't you think?*

tell me what you think..

10 comments:

sikulat said...

i like yg white.. much simpler & nice design. tapi not advisable sungguh kalau tahap2 & type anak2 riang ria kite2 nih.. hahaha..

coklat.. cam terlalu retro la designye.. kaler ok, tapi tade design cam yang wane putih tu ke?

p/s: errh.. byk songel plak saye.. mcm nak letak rumah sendiri plak.. hehehhe

Farra said...

sis,i like white! tp tau la kids behave cemana..so i don't recommend la

tolong la kasi options lain plak kak..ni 2 kaler ajek

apepon fella..i like..

yatipruzz said...

i prefer the white one! but again it's sooo unadvisable with ur 3 kids around. try settle for something darker...but not like the brown one..cam tak brape cun jer.

Ummu Auni said...

i;m thinking of buying new cover for my sofa, warna kuning cair tu dah jadi warna coklat kusam dah...uiksss

Tyha said...

Putih cantik lg...tapi tulah...cuba cari kaler coklat tapi corak mcm sarung warna putih.Kalo dinding kaler putih semua kaler masuk kot...warna coklat tu ok...cuma corak saja x berapa cantik

aida said...

prefer much simpler colour.. kedai isetan lebuh pudu ni ada servis tukar cover sofa.
aini dah sibuk nak gi survey, hikhik

kedai tu bole dtg ukur dan bagi quotation FOC

kaezrin said...

i mmg suke white...

i beli ektorp ikea white color tp yg bunga2...layans...lantakla..i train my kids ..so far buleh tahan lagi ..

my house all creme/beige white sofa..

cuma yg tercemar..there';s thios one kerus mkana..mmg efi suke benor lap tgn kat situ..so i just let him stick to 1 chair...so apa2 jadi usahakan membaik pulih 1 kusi makan ajer..

btw..i like white jugak dlm gamabr tuh..choc tuh macam gelap sggt la...but lawa jugak..oh d dilemma..

i am not helping kan?? sorry kak ti..

~akuni~ said...

White!
Tak pe lar pelan2 train bebudak utk jaga kebersihan...

NeroEcha said...

Yang white mmg menarik tapi kak kena tahan ler ...saya ni masih lg menyimpan impian utk membeli Klippan @ Ikea...bila ler agaknya???

Anonymous said...

kenapa saya sorang suka brown? pelikkah taste ku? hiks.. :)

-julie-