Monday, January 19, 2009

Boys Will Be Boys

Adoilah. Like father like son. Iman refused to sleep last night at the time he was supposed to be in bed. Blame it on Tebby.

Iman, bought himself an Ultraman, a complete set with a little monster. Kira boleh main fire-fire lah. Tebby, bought a set of Gundam. The kind of thing that you need to assemble. From the moment we stepped in back home, Iman has started bugging Tebby to start assembling the thing. Tebby, tho he was complaining about it, I think he was more than willing to start. Adam, of course was interested in checking in all things that we do, get to gomoi the kotak only. They only stopped for prayers, an evening joy, a trip to clinic for Adam's neb session. Otherwise he'd be assembling that thing. Under close supervision of Muhammad Iman. It was finally complete at midnight. Satisfied with the final output, then only Iman went to bed. *sigh*

This morning, we woke up at 6.20! Apa lagi, kelam kabut makcik okay. Kakak pun bawak bekal roti je hari ni hu hu.

Iman brought that thing along to Atfal today. I just hope Gundam will be back home in one piece!

6 comments:

yatipruzz said...

ape ke bende Gundam tu kak?
post la pic sket nak tgk hehe

my lil monster pon berjaga dekat 2 jam tgh mlm tadi takmo tido..pening lalat den pagi nih!

ummi said...

yati ~ alaaa... benda robot2 tu le. adik beradik transformers segala tu ha. akak lak tdo kol 2.30pg tadi sbb siapkan keje ofis.. bukan le ku rajin sgt tp terpaksa sbb bos nak present pagi nih..

Tyha said...

Hehhehehehe...samalah...2.30 baru tido...tunggu hubby balik dari KT.Budak2 12.30 tido,tapi mamanya x nak tido.Bantai main game seme....tapi tertido gak sedor2 6.30...hubby dah siap2 nak gi ngajar...:)

NeroEcha said...

Lambat nye tido..kalau dah boys tu mmg ler gitu

Ummu Auni said...

wah wah wah, sebiji macam laki saya. hari tu beli racing car, bagi alasan untuk anak, yang bapanya lebih main, hehehehe. upload gambar Gundam tu :D

ummi said...

tyha ~ pagi bangun mamai he he. on weekdays, akak mmg bangun lagi awal dari hasben tp bila wiken je, ku lah log kayu yang paling susah nak bergerak!!

nero ~ yg kelakar tu, lepas siap aje, trus dia lena.

ummu_auni ~ ala, depa tu mmg selalu gunakan anak2 kan. kalau nak pujuk wife pun guna anak. muslihat le tu he he