Thursday, October 30, 2008

A Poem for Iman

Posted by Picasa

Di matamu,
Penuh seribu satu cerita.
Yang tak terungkaikan.
Bersuaralah anak ku.
Khabarkan kisah gembira.
Kisah suka duka.
Cerita rajuk dan riang.
Ummi tetap menunggu.

4 comments:

ibuVouge said...

kak tie
insyaALLAH..
*hugs*

CT said...

akak... entry pasal iman betul2 menjadikan saya lebih menghargai my kids yg sentiasa bercakap... ada je menda yg nak dicakapkan, eventho sometimes memang jadi rimas... nway, skarang saya sgt bersyukur....

thanks to you...

ummi said...

IV ~ insyaAllah. itulah harapan dan doa kami semua.
ps - awat dah private blog, blh tak akak jemput diri sendiri he he lester88@streamyx.com

ct ~ kdg2 bila kita tengok kekurangan org lain, baru kita insaf apa yang kita ada kan. walaupun Iman begitu, pasti ada parents lain yang lebih berat dugaannya. apapun, redha itu perlu, no matter how bad things seem to be.

Masni said...

Salam..Akak,
Tadi saya baru 1st time pegi Gleneagles jumpa Firdaus jugak. Sesi saya selepas kakak. Saya nampak Iman..anak saya pon nak masuk 4 tahun, masalah pertuturan juga. Saya menangis baca 'A poem for Iman' sebab saya faham sangat ....
-Masni