Wednesday, January 09, 2008

Cool..


Cool...
Maybe I should get these for each of the kids.
Kalau tidur malam sure masing-masing menyondol nak rasa ada orang kat sebelah.

3 comments:

~ahni~ said...

Tapi saya takut tengok tangan tu!

Kalau jari2 tu ada function warmer lagi bagus, baru macam temperature tangan ibu...

mamalisa said...

salam, lama x masuk sini cam lost and lucky managed to find back again,akak apa khabar harap sihat both of you and baby..elok gak tangan tu kan hehehehe cam saya ni lengan saya yg jadi mangsa bantal alisa, sakit-sakit dibuatnya!

ummi said...

ahni ~ tapi kan, nanti jenuh nak usung tangan tu ke sana-sini kalau baby dah hook-up!

mamalisa ~ akak lak, mangsa Iman. kat mana-mana pun dia nak landing. dah nak dpt adik pun still manja kan main.