Tuesday, October 09, 2007

Salam Aidil Fitri dari Ummi Sekeluarga

Salam Aidil Fitri
Maaf Zahir & Batin
dari Abah, Ummi, Athirah & Iman (& baby)


[1] Kami akan pulang ke Temerloh malam esok selepas Isya'. Pagi Khamis akan bertolak ke Kuala Terengganu sehingga 3 Eid. Sambung raya di Temerloh sampai Khamis 6 Eid dan masuk kerja pada 22 Oktober.

[2] Doakan perjalanan kami dipermudah dan diselamatkan. Same to you all, semoga semuanya selamat dan diberkati.


14 comments:

mardhiah12 said...

akak, selamat hari raya, maaf zahir batin

siku|at said...

~~~ Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir Batin.. ~~~~

ummi said...

mardhiah 12 ~ Samalah. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin. Balik kampung elok2..

sikulat ~ Same to you. Dah tuko baju si kecik tu?

aida said...

eh comellah kak tie ni.. bilalah yer nak tgk real life.. hiks

selamat hari raya kak :)

ummi said...

aida ~ warning: photo boleh menipu. nak2 pulak kalau dah kena photoshop hu hu

selamat hari raya to you too

siku|at said...

dah tukar dah baju si gonit tuh...

aida tak pernah jumpe kaktie ? heh... mmg comel pun.. erh.. pas pas nih sure bulat sket.. hermp hermp..

Nero ...... said...

Selamat Hari kak...semoga selamat pergi n pulang raya..gambar tu rasa gambar raya tahun lepas ekk..

ummi said...

sikulat ~ akak horror sekarang. selebet abis sbb melayan ke pening ngan loya2.. pakai baju tak gosok pun ader...

nero ~ a ah, gamba taun lepas, berlatarbelakangkan rumah nenek akak. selamat beraya juga yek

puterikiut said...

kak tie.. selamat hari raya dan maaf zahir batin juga.. berhati-hati di jalan raya.. :)

p/s: kak tie mmg comel pun..walaupun bulat nnt..hehe

ummi said...

nieta ~ samalah nieta jugak. balik raya drive baik2, jangan makan banyak sgt bla bla bla. Semoga semuanya selamat pergi dan balik.

ps kalau tgk akak sekarang, horror ... serius...

UmmiQais@iKa said...

kak tie..ika nih...tak sure kak tie ingat ika lagik tak tapi kita pernah wat keje sama2 dolu2...skang dah tak dah...tapi skang 1 ofis dgn ur husband...
BTW..Selamat Hari Raya!!
p/s: kita slalu masuk blog resepi awak...jgn marah yer kalau kita try resepi awak...hehehe

oren said...

selamat hari raya kak...

saya baru stat keja ari nih, and just get to know that you're expecting...congrats...

ummi said...

ika ~ of course i remember you eventho it was like 3-4 years back kan. mu hasben kata rupa anak ika ada iras2 cam iman, our son.
ps - nak try resepi2 tu? sila.. sila...

ummi said...

oren ~ awai mai keje? akak still cuti. next wk baru keje balik. baby apa khabar?