Saturday, April 30, 2011

Kak Mon's First Giveaway 2011

THIS POST IS GONNA STICK UNTIL 30th APRIL 2011. PLEASE SCROLL DOWN FOR MY USUAL RAMBLINGS.


Orang buat giveaway, Kak Mon pun nak buat giveaway jugak :D

I just need suggestions on three things but before that, here's the list of prizes.. To be frank, I do not buy these items just for this Giveaway but I (dengan agak keliru juga) happen to have bought extra. How come extra? I oso donno. I have 2 when I just need to have 1. So I guess by doing this, it's a win-win thingy. Winners get the prize, I get the info I need.

PRIZE NO 1 Novel by Tere Liye - REMBULAN TENGGELAM DI WAJAHMU Brand new. Takde tanda apa-apa pun lagi. Usually I'd stamp my name rightaway lepas beli tapi yang ini tak.

PRIZE NO 2 Novel by Chiew-Siah Teh - LITTLE HUT OF LEAPING FISHES Not so brand new. Still dalam cling-wrap lagi.



PRIZE NO 3 Body Lotion by The Skinfood - FRESH JUICE BODY CREAM

You'll will have to suggest me..


EITHER


:: 2 books to read (in Bahasa Melayu or English only) Bear in mind I am a mother of 3, the eldest is attending Year 4. I am more than mid-30's. Please go through the list of books I have read so far at the right hand side of this blog, jangan sajes mana-mana dari yang itu okay. Anything from novel to biography, on humanity right up those yang se-genre dengan Diary of A Wimpy Kid.


OR..


:: 2 children books (preferably pembacaan bersiri) in Bahasa Melayu for my 10 yo girl. I need to build up her writing skills.


OR..


:: 2 children books (preferably pembacaan bersiri) for my 7 yo boy. Do provide links so I can read the summary/review on the books k.


So how do I pick up the winner? I'll do it randomly. Yes, I'll close my eyes and point blindly on the computer screen. As easy as that. So the winner may or maynot be the one who suggested the books I am going to read or buy for my daughter / son. But, in case only 3 persons left their suggestions.. here's how I'm gonna do it

:: If there's only 1 person, that 1 person will get all those 3.

:: If there's 2 or 3, one person will get one prize. What to give to who, will be solely under my jurisdiction.

LEAVE YOUR SUGGESTIONS UNDER COMMENTS IN THIS ENTRY YA.

Oh ya, do leave your email address / web url. Closing date will be end of April 2011. I'll send the prize 2nd week of May 2011 InsyaAllah.

NOTA PENTING - GIVEN MY CURRENT FINANCIAL STATUS, I CAN ONLY SEND THE PRIZES TO MALAYSIA, INDONESIA AND SINGAPORE ONLY (tu pun kalau ada peserta luar :P)

11 comments:

Ina Hashim said...

tie,

am I the 1st to join?hihi

wanna suggest the 2 books for your reading:

1. Thanks for the Memories - Cecelia Ahern

2. The Time Traveller's Wife - Audrey Niffenegger

ehem2...harap ada chance menang....

Asu Bahiyah said...

Asu nak suggest buku Bahasa Melayu...
1) Surat Ungu Untuk Nuha
2) Jaja & Din

Dua-dua dari penulis yang sama, Noor Suraya. Boleh review buku ni di: http://www.jemariseni.com/02/

Bubbles of Dreams said...

Akum! I bloghopped ur site 7 mths ago and have been reading ur posts and achives sampai skarang.

I suggest:
1. Kite Runner by Khaled Hossein (because u seems to ejoy islamic-based books, this is a must!)

2. Shopholics by Sophie Kinsella (Very relaxing and humorous since u haf hectic schedule. Suits for a shopholic like u too!)

enjoys!!!
regards,
nur.asyura87@yahoo.com

Bubbles of Dreams said...
This comment has been removed by the author.
Bubbles of Dreams said...

Can I suggest more? Bukan nak menang tapi I want to share all these great books:

1. A Long Way Gone by Ishmael Beah (It is a true story about a boy forced to be a child soldier due to civil war. Very heart-wrenching.)

2. How Starbucks Saved My Life by Michael Gates Gill (It is a true story about not giving up after a fall, inspiring book)

3. any book by Sandra Brown (fictous thriller)

4. My True Story by Mende Nazer (It is a true story about a girl who is forced to be a slave in this modern world due to civic war)

;>

Ummu Auni said...

1. Do They Hear You when You Cry? - Fauziya Kassindja (wow, I even remember her name despite reading it years ago)

2. A Walk to Remember - Nicholas Sparks

3. Trilogi Makrifat Cinta - Taufiqurrahman al-Azizy (ni 3 buah buku)

aida said...

buku untuk children...

ada try program bacaan BAWAL under DBP tak? tahap 1-3. amazingly, my daughter's BM improved when she started reading with me this book. that is for your 7 year old lah kan..

buku tu sangat2 la nampak tua.. sebab DBP dah tak publish

http://dnzbookworld.fotopages.com/?entry=1358752

tryla kak... kita yang maknya pun seronok baca buku tu

oren said...

me, suggest 2 buku bahasa melayu:

1. Travelog Syahadah - Muhammad Rashidi Abdullah (cerita ustaz pahrol mohd joui, bagaimana beliau mencari Islam - 128ms)

2. Magnet rezeki dengan solat Dhuha - Muhammad Mokhtar (penerangan, rahsia dan segala2nya ttg solat dhuha, solat yg mampu memberi ketenangan pada pelakunya - 140ms)

Mynie said...

Kak Tie,

I'd like to suggest these (from recent read):

1. To Kill A Mockingbird by Harper Lee
Saya ada tulis short review kat sini
http://mesra-buku.blogspot.com/2011/04/to-kill-mockingbird-by-harper-lee.html
I have this book, I can lend it to you..

2. A Curious Incident of The Dog in The Night-Time (first-person narration of a 15yo boy with autism - very interesting)
Kak Tinidewi ada buku ni hehe.. (jgn mara Kak Tini ye)

Mynie
(saya pernah pinjam buku akak through Aini dulu)

puterikiut said...

kak tie.. kalau utk kakak nieta cadangkan 2 buku nie..

1. Ayuh, Lari ke Pulau Harapan - Noor Suraya, Jemari Seni Publishing

2. Kelab Sarjana : Misteri Rumah Asap di Ladang Seri Taming - Noor Suraya, Jemari Seni Publishing

kenapa dicadangkan buku tu? sbb bahasa mmg confirm la bagus mengikut format DBP kan.. pastu selain jalan cerita yang sesuai utk anak2, kak Su ada selitkan dgn vocab/peribahasa/ilmu pengetahuan yang boleh anak2 belajar. kiranya sambil menyelam minum air ni.. nieta dah beli buku nie bukan utk anak2 tapi utk sendiri sbb mmg suka baca buku kanak2... harga pun murah dan berbaloi2.. hehhee (JS tak kasi komisen tau tolong promote nie :)

Emes Engineering said...

Hello.... boleh bertanya? Mcm mana nak buat entry posting blog stick at the upmost and tak digantikan dengan entry lain? the same mcm u buat untuk entry ini? tunjuk ajar diucapakan ribuan terima kasih, and don't forget to visit our blog.... tq